Karins hjemmeside

Litt av hvert

Stemingsbilde fra Bremanger i romjulen 2009 Et malerisk motiv.

Litt av hvert

Her kommer aktuelt stoff og bilder om litt av hvert .🙂
ULL- utveksling med Shetland 18.-22.september.
I 2014 18.-22.august i Nestun kulturhus, Hordalandarrangeres Ull-utvekslingsdager "Ull-en gudegåve" med Shetland. Utstilling, strikkekurs, foredrag, demonstrasjoner og marked.
Informasjon. Mobile 952 15 399  e-mail:
kfsvars@online.no.
ULL-uken 2014 
ULL-uken 2014 på Vestlandet i Nordhordaland 26.september til 5.oktober. Kurs, foredrag, utstiling, div. arrangement. besøk og omvisning.
Informasjon Mobil 952 15 399  E-mail  kfsvars@online.noI juli neste år skal jeg undervise på det internasjonale symposiumet Felt in Fokus som skal være i Danmark
.


Kurs sesongen står for døra, først kurs på lyngheisenteret deretter til Molde i Romsdalsmuseet.

Mai 2010.
Jeg har utstilling i Paris for tiden. Skulpturelle arbeider der jeg har benyttet ull fra 4 ulike saueraser, Villsauen Spelsauen, Dalasauen og Pelssauen. Mine arbeider ble svært godt mottatt og det er hyggelig med gode tilbakemeldinger. Det er laget en bok om utstillingen på 256 sider og 100 saueraser er representert. Jeg representerer Norge med produkter i ull fra 4 norske saueraser. Dette er en kjempe flott bok som jeg etterhvert vil ha for salg. Det er på engelsk og hvert land og kunstner er omtalt på sitt eget språk. Et meget omfattende oppslagsverk om sau og produkter av ull.

Skal ha utstilling i Tyskland i Limburg og i Danmark i København neste vår så jeg får det travelt fremover.

30.1. SHETLAND: Tilbake fra Shetland. Up Helly Ah ble en fantastisk opplevelse, kan absolutt anbefales! Mange kreative menn i et lite samfunn, dette er sosialt og samlende.
Det blir ny tur til Shetland den 5.juni, en kultur tur der ull og strikking er i fokus, men det er mye annet å oppleve på Shetland, det er plass til 5-6 personer på turen i dag. Har du ønske om å oppleve noe spesielt og unikt så har du muligheten no. Bilder fra turen kommer senere og i billedboken min.

17.1.2010
   SNART BLIR DET TUR TIL SHETLAND "ILD OG VIKING FESTIVAL".
No er det ikke mange dagene til jeg reiser til Shetland. Har med 15 totalt og vi skal se og oppleve en av de mest spesielle festivaler i Europa. Har vært på Shetland i 10 år men første gang jeg skal oppleve vinteren og Up Helly Aa der, jeg gleder meg. Se denne nettsiden: www.uphellyaa.org 

Det skal bli ny STRIKKETUR til Shetland igjen i juni i år, en unik opplevelse. se www.sommerakademiet.com linken Aktiviteter/turer

2.1.2010.
Godt nyttår. Det er fantastisk fint vær men uvanlig kaldt ute, 17 minusgrader og null i stuen når jeg kom tilbake fra juleferien, unødvendig å fortelle at det sprengfyres.
Sommeren er forlengst forbi og vinteren og snøen har inntatt plassen der vi latet oss i sommer.

Vinterstemning

Vinterstemning fra Bremanger romjulen 2009.

Nyeste kommentarer

15.12 | 19:13

Hei. Eg var på Galleributikken i haust. Då hang det ein fin ge...

05.11 | 05:03

Hei. Selger du slike sitteunderlag? Sau 😍. Eller selger du oppskrift...

01.05 | 11:33

Ynskjer å kjøpe oppskrift på dette underlaget.

17.03 | 16:16

Hei! Ønsker å kjøpe oppskrift.